044 357 0278Vartalohoidot
HemmotteluhoitoVartalon kuorinta / rentoutushoito  90 min. 119 €


Vartalon kuorintahoito, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Pehmittää ja tasoittaa ihoa sekä auttaa keventämään raskaiden jalkojen tunnetta nestekiertoa edistämällä.


Biorelinen orgaanisilla tuotteilla hemmottelet vartaloasi hellävaraisesti mutta tehokkasti!
Rytminen hierontahoito 60 min. 78 €


Hoito tehdään varpaiden kärjistä päälakeen saakka, jolloin koko keho rentoutuu. Olo hieronta hoidon jälkeen on erittäin seesteinen ja eheyttävä. Rytminen kokovartalohierontahoito suositellaan otettavaksi noin kaksi viikkoa ennenloman alkua. Sopii raskaana oleville kolmesta kuukaudesta eteen päin. Hoidossa käytetään 100 % ihoöljyä.
Jalkojen refleksologi-hierontahoito jaloille 50 min. 62 €

Jalkojen refleksologia perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen ja lempeään jalkojen hierontaan. Hoito lievittää jalkojen kipua, turvotusta, apua myös jalkojen suonenvetoon. Hoidon päätteeksi jalkapohjien marmapisteet tasapainotetaan "kasamaljalla", Hoidon jälkeen jalkapohjien iho on mielyttävän pehmeä.
Täydentävät hoidotIntiailainen päänhieronta (IPH) 25 min. 38 €


Intialainen päänhieronta perustuu ikivanhaan intialaiseen hoitoperinteeseen.  Hoidossa käsitellän ylävartalon kipupisteitä intialaisin hieronta menetelmin. Hoito tehdään selinmakuulla vaatteen päältä hellästi, lempeästi ja asiakasta kuunnellen. Ajatuksesi rauhoittuvat, eheytyvät ja levollinen olotila valtaa koko olemuspuolesi.IPH- ja Reiki energiahoito yhdistelmä 70 min. 69 €


Tarot -tulkinta 30 min. 45 €


Kortit kertoo kohtalomme..Jooga elämän energiana ja terapiana


Tule todeuttamaan omaa eheyttäsi ja nauttimaan lapsen omaisesta mielestä. Kaikki ei ole niin vakavaa. Opitaan yhdessä ja herätellään sisäinen lapsi jooga-asanoiden avulla. Kurssi sopii etenkin iäkkäämmille henkilöille mutta myös nuoremmille, jossa keskitytään yleisimpiin terveysongelmiin.


Kurssi sisältää terveysohjeita ja käytännönläheisiä jooga-asanoita. Antaa saada hierontaa. Rentoutus- ja meditaatioharjoituksia. 


Mukaan tarvitset: * Joogamatto, joustava-asu, kaksi isoa pyyhettä, kevytpeitto ja villasukat * Muistiinpano välineet * Vesipullo * Eväät * Iloisen mielen


Tarjoan kahvia, teetä ja pientä purtavaa


Kurssipäivän hinta: 90 € sisältää alv:n. / hlö. Vähintään 4. Max 6 henkilöä. klo 10 - 17, tilauksesta.


Ole kurssin muodostaja, ilmoita hyvissä ajoin kun porukka on kasassa. Soittamalla puh. 044 357 0278 Ainolle, sovitaan kurssipäivästä yms.


Olette lämpimästi tervetulleita Ekohoitola Ainon Elämänvireys, Terapeuttiseen kurssipäivään!Kasvodiagnostiikka 60 min. 98 €

Dr. Hickethiers kasvodiagnostiikkan avulla voimme kasvoista lukea mineraalien puutostilat. Tästä johtuen on epäolennaista sairastaako potilas maksa-, vatsa-, munuais-, ja tai muuta sairautta. Kasvodiagnostiikan avulla näkee välittömästi kasvoilla ilmenevän, voimakkaan esim. Magnesium phoshoricum puutostilan.