Ohita navigointi

  0443570278

VARTALO- JA JALKAHOIDOT


Fresh Up kasvo- ja Rol Line - osavartalohoito.

Nestekierron edistäminen ja ihon vahvistaminen. Sopii myös kuivalle, kutisevalle ja kosteusköyhälle iholle. Pehmittää ja suojaa ihoa sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Edistää kuolleen solukon irtautumista ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.
Hoitoon sisältyy Fresh Up kasvohoito. Rol Line kosteuttava vartalokuorinta ja kookosöljyhieronta. 1½h. 119 €Jalkahoito
Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kuorinta, kynsien lyhentäminen ja kynsinauhojen hoito, kovettumien madaltaminen, pitkä hieronta jaloille ja loppu voide. 70 min. 85 €

Lakkaus asiakkaan lakalla, josta veloitetaan työn osuus 5 - 10 €.JALKOJEN KOTIKÄYNNIT
“Kotikäynnit asiakkaan kotona hinnat ja matkat määritellään ajan ja kulujen mukaan.”
Ikääntyvien jalkojenhoito "Vesi poralla kivuton lempeä miellyttävä hoito"

Ikääntyvien ihmisten eri sairauksista johtuvia jalka- ja kynsiongelmia (mm. diabetes, MS -tauti, parkinson, reuma jne.

Hoitoon sisältyy: kuntokartoitus, kylpy, vahvasti paksuuntuneiden ja pitkien alaspäin kaareutuvien kynsien ohennus ja lisäkosteutus pehmittävällä kynsiaineella. Kynsien leikkaus ja muoto viilaus, ihoalueiden siistiminen. Kovettumien madaltaminen, känsien ja mahdollisten kynsitikkujen poisto ja hoito.
Hoito päättyy jalkojensively tai klassiseen hierontaan, joka on ”kohokohta” asiakkaalle.

Huom! Hoitoväli kolme kuukautta tai enemmän kynnet ovat kosketusarat, joka hidastaa työn jatkuvuutta.Jalkojen hoito hintaan lisäksi sisältyy: Aine- ja tarvikekulut, välinehuolto- ja pesu, matkakulut, arvonlisävero- ja verot, posti- ja laskutuskulut, parkkimaksu, mahdollisesti avaimen haku/vienti.

Kotikäynti asiakkaan kotona: Kuopio keskusta 129 €, taajaman ulkopuolelle edestakainen matka 46 km, 136 €. Tiedoksi, Teille hyvät kollegat, kotikäynti hinta ei ole sama kuin hoitola hinta, mikä on ”palkka” kulujen jälkeen.

33 ​