Täydentävät hoidot


Intialainen päänhierontaterapia (IPH) 30 min 40 € / 45 min. 45 €

Intialainen päänhierontaterapia perustuu ikivanhaan intialaiseen hoitoperinteeseen. Hoidossa käsitellään ylävartalon kipupisteitä intialaisin hieronta menetelmin. Hoito tehdään selinmakuulla vaatteen päältä hellästi, lempeästi ja asiakasta kuunnellen. Ajatuksesi rauhoittuvat, eheytyvät ja levollinen olotila valtaa koko olemuspuolesi.


IPH- ja Reiki energiahoito yhdistelmä 1½ h. 80 €Reiki energiahoito 1 h. 68 €


Reiki on Mikao Usuin 1920-luvulla kehittämä energiahoito, jossa hoitajan käsien kautta välittyy parantavaa energiaa hoidettavaan. Reiki energiahoito energisoi, vireyttää ja lisää elämän eliksiiriä. Puhdistaa hoidettavaa vapautumaan kehon ergiatukoksista, jotta keho ja mieli tasapainottuu. Reiki energiahoito simerkiksi työuupumuksiin, stressiin. Lempeä hoito, joka sopii kaikille.
Tarot -tulkinta


Jooga


Valomeditaatio
Rytminen hieronta 1h. 78 €


Hoito tehdään varpaiden kärjistä päälakeen saakka, jolloin koko keho rentoutuu. Olo hieronta hoidon jälkeen on erittäin seesteinen ja eheyttävä. Rytminen kokovartalohierontahoito suositellaan otettavaksi noin kaksi viikkoa ennenloman alkua. Sopii raskaana oleville kolmesta kuukaudesta eteen päin.


AEV-kasvojen kohotus hieronta 1h. 85 €


AEV-kasvojen tehokas mutta lempeä hieronta, rentouttaa päästä  tarpaisiin ja sopii kaikille ihotyypeille. Kasvosi saavat kauniin ruusun-punaisen hehkun. Hoito tehdään käsin triggeripisteitä painellen, naputtaen, kohottaen kasvo-decolde- ja pää-niska-alue. Hoito  kiinteyttää kasvoja ja kaulaa, kaunistaa ihoa, voimauttaa mieltä ja koko kehoa

Sisältyy:                                                                                                               Kasvojen alkupuhdistus, seerumi, elvyttävä kookosöljyhieronta, uorinta, hoito naamio ja hoitovoide.


Miksi kasvot tarvitsevat lihashuoltoa

Kasvojen ja kaulan alueella on lähes 100 lihasta. Tämän päivän hektinen elämänrytmi lisää myös kasvojen lihaksiin,kaulaan ja niskaan jännitystiloja jakireyttä. Kun energian, hapen ja ravinteiden liikkuminen estyy, vähenee myöskasvolihasten liikkuvuus,ilmeikkyys ja ihon helakkuus.


Miten hoito vaikutta

Antaa elämän energiaa, vaikuttaa kokonaisvaltaisestiHoitotuloksia- kasvohieronta kaunistaa, poistaa rasvakertymiä- uudistaa sidekudosta ja solu aineen vaihdunta paranee hoitoalueella- kasvo ja kaulalihakset kiinteytyvät- lihasten kimmoisuus vahvistuu - nuorentaa ja ryhdistää kaulan linjaa- vahvistaa olkapäiden ja selän verenkiertoa- kasvojen väri ja ilmeikkyys paranee- turvotus silmien- ja koko hoitoalueella pienenee- rentouttaa jumittuneita kasvo-pää-hartiaseutu lihaksia-voimauttaa mieltä ja koko kehoa.

AEV-kasvojen kohotus hieronta toteutui vuonna 2007.


Kasvodiagnostiikka 60 min. 98 €

Dr. Hickethiers kasvodiagnostiikkan avulla voimme kasvoista lukea mineraalien puutostilat. Tästä johtuen on epäolennaista sairastaako potilas maksa-, vatsa-, munuais-, ja tai muuta sairautta. Kasvodiagnostiikan avulla näkee välittömästi kasvoilla ilmenevän, voimakkaan esim. Magnesium phoshoricum puutostilan.Olet lämpimästi tervetullut 

Ekohoitola Ainon Elämänvireys asiakkaaksi!