0443570278

Ekokosmetologi vuodesta 2001


Kasvohoidot
Bioreline Holistinen hoito rituaali

Alkaa lämpöisellä jalkakylvyllä, näin koko keho saadaan lämpimäksi ja hoitotulos on positiivisempi. Jalkojen ja pohkeiden hieromisen jälkeen siirrytään hoitamaan asiakkaan päätä ja yläruumista. Ensin silitellään hiukset hiuspohja ja rentoutetaan niska. Hoito jatkuu asiakkaan valinnalla eli yksilöidyllä kasvohoidolla. Hoidossa käytetään luonnon materiaalista valmistettuja hieronta teloja, joilla saadaan tehokas mutta miellyttävä kudos tuntuma ja hoito syventyy hoitavin käsin pehmeään ihokosketukseen päästä varpaisiin. Hoitoalueet jalat, selkä, käsivarret, niska- ja kasvot. Hoitoa suositellaan ennalta ehkäisevänä ja elämänvoimien ylläpitämiseksi vuoden aikojen mukaan, vähintään neljä kertaa vuodessa.


Mitä hyötyä holistisesta hoito rituaalista on? 
- kiinnitetään huomiota ongelmiin, joiden syy voi olla syvemmällä kuin vain kasvojen ihossa 


Miten holistinen hoito rituaali vaikuttaa? 

- puhdistaa ja lämmittää lisää lihasten joustavuutta, parantaa lymfa- ja verenkiertoa 
- hoitaa mieltä ja koko kehoa päästä varpaisiin 
- vapauttaa endorfiinia, jolla on kipua lieventävä vaikutus

Minkälainen on oloni holistisen hoito rituaalin jälkeen? 

- levollinen ja ihanaa väreilyä tuntuu koko kehossa

Tuleeko minusta kaunis? 
- välittömästi kaunistava vaikutus 


Hoito jatkuu asiakkaan kasvohoidolla.Peelline Uudistava hoito                                                                                             
N
uoruuden hehkua kaipaavalle samealle iholle, ikääntyvälle iholle, madaltaa pinnallisia juonteita,  kosteuttaa uudistaa, sopii epäpuhtaalle että nuorelle iholle. Aktivoi solujen uusiutumista ja kirkastaa ihon. Tehohoito, jolla saadaan 
välittömästi kaunistava vaikutus.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kiinteyttävä seerumi, AHA ampulli, hieronta, ihoa rauhoittava pH-arvoa neutralisoiva erikoisnaamio. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen kosteusvoide. Naamion vaikutuksen aikana päänahan ja korvien hieronta.
45min.  /  90min.


Oxyline Kiinteyttävä anti-age hoito

Tehohoito ikääntyvälle iholle, ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ihon erikoisvaatimuksia ja ikääntyvän ihon toimintaa.


Sisältää: kaksoispuhdistus, hieronta, kuorinta, vitamiini ampulli, kiinteyttävä seerumi, ihoa rauhoittava pH-arvoa neutralisoiva erikoisnaamio. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen kosteusvoide. Naamion vaikutuksen aikana käsihieronta.

90minPurifyline Puhdistava ja tasapainottava

Epäpuhtaan ihon hoito on mahdollista vain yhdistämällä ulkoisia ja sisäisiä toimenpiteitä. Näihin kuuluvat mekaaninen ihonpuhdistus mm. erikoisvalmisteiden käyttö (puhdistustuote, kasvovesi, voide ja ampulit-seerumit), samoin kuin erikoisruokavalio myös Sisäisesti nautittava ravintolisä.


Sisältää: kaksoisalkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, tehdään käsin puhdistaen epäpuhtaudet ja milliumit. Tasapainottava seerumi, puhdistava naamio, arganöljy, päättävä voide.
60min.

Relaxline Hemmotteluhoito                                                                                                                                                                                                            Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvojen ja kaulan hieronta, naamio. Lopuksi ihotyypin mukainen hoitovoide.
60min.


Beautyline Tutustumishoito
Kirkastaa ja virkistää ihoa. Hoidossa käytetään korkealaatuisia ja puhtaita bio-orgaanisia ammattituotteita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisesti.

Hoitoon sisältyy ihon puhdistaminen, kuorinta, ruusuvesi, ravitseminen ja hieronta arganiaöljyllä sekä lopuksi ihon suo
jaaminen. Kulmien siistiminen ja värjäys. Hoitoa suositellaan 15 päivän välein.

45min.VartalohoidotVoimaannu hoidosta

Voimaannu hoidosta elvyttää kudosten ja jänteiden joustavuutta. Tunnet olotilasi raskaaksi, vetämättömäksi ja väsyneeksi hoito on juuri Sinulle. Hoitaa mieltä ja koko kehoa.
75 min.


Ayurvedinen jalkojen refleksologi/vyöhykehieronta


Ayurvedinen jalkojen refleksologihieronta perustuu noin 5000 vuotta vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitin sanasta ayur tarkoittaa elämää ja veda tarkoittaa tietoa.
Hoito muodostuu monilihas-sivelystä-, hankaus- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energiat liikkeelle. Jalkahieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja edesauttaa myrkkyjen poistumisen kehosta.

Käsittelyn vaikutuksia: puhdistaa, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa-, hermoston toimintaa, lievittää lihasjännityksiä, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa kehon toimintojen ylläpidossa. 

50 min. Tai haluat yhdistää jalkahoidon yhteisaika 120 min.Käsihoito


Käsihoito jalkojenhoidon yhteydessä: alkupuhdistus, pehmentävä ravitseva kuorinta, kynsien muotoviilaus, kynnenpinnan tasoitus, kiillotus ja käsien kosteuttava hieronta.

45 min.Jalkojenhoito


Ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvia jalka- ja kynsiongelmien jalkojenhoito (mm. diabetes, MS-tauti, parkinson, reuma jne). 


"Vesiporalla kivuton lempeä miellyttävä jalkojenhoito"

Jalkojenhoito sisältää kuntokartoituksen, kylvetys, vahvasti paksuuntuneiden pitkien alaspäin kaareutuvien kynsien ohennus ja lisäkosteutus pehmittävällä  nesteellä, ihoaluiden siistiminen, kynsien leikkaus ja muotoilu. Kovettumien madaltaminen, känsien ja mahdollisten kynsitikkujen poisto ja hoito. Hoitoväli yli 3 kuukautta tai enemmän kynnet ovat kosketusarat, joka hidastaa työn jatkuvuutta. Hoito päättyy jalkojen sively tai klassiseen hierontaan.

Hintaan sisältyy:  Jalkojenhoitopalvelu kotiin, kuorinta, yksilöydy jalkojen hoito- ja polveen asti ulottuva hieronta,  aine- ja tarvikekulut, välinehuolto, posti- ja  laskutuskulut, kaupunkialueen matkakulut, alv:t- ja verot.   


Huom! (hoitolassa tehdy jalkahoito esim. 1½ - 2 tuntiin  75 € + alv = 93 €, 85 € + alv = 105 €  + ainekulut yms, SKY-ammattilehti 3 /2017).  Suositus hoitohinta hoitolassa 1½ tuntia 85 €. Tiedoksi Teille, jotka teette jalkojenhoito kotikäyntejä, mikä on "palkka" kulujen jälkeen. (Jos hoitolassa tehdy jalkahoito tunti maksaa 45-55€, ei voi olla laadukas).

33 ​