0443570278

Kasvohoidot


Bioreline Holistinen hoito rituaali

Alkaa lämpöisellä jalkakylvyllä, näin koko keho saadaan lämpimäksi ja hoitotulos on positiivisempi. Jalkojen ja pohkeiden hieromisen jälkeen siirrytään hoitamaan asiakkaan päätä ja yläruumista. Ensin silitellään hiukset hiuspohja ja rentoutetaan niska. Hoito jatkuu asiakkaan valinnalla eli yksilöidyllä kasvohoidolla. Hoidossa käytetään luonnon materiaalista valmistettuja hieronta teloja, joilla saadaan tehokas mutta miellyttävä kudos tuntuma ja hoito syventyy hoitavin käsin pehmeään ihokosketukseen päästä varpaisiin. Hoitoalueet jalat, selkä, käsivarret, niska- ja kasvot. Hoitoa
suositellaan ennalta ehkäisevänä ja elämänvoimien ylläpitämiseksi vuoden aikojen mukaan, vähintään neljä kertaa vuodessa.


Mitä hyötyä holistisesta hoito rituaalista on? 
- kiinnitetään huomiota ongelmiin, joiden syy voi olla syvemmällä kuin vain kasvojen ihossa 


Miten holistinen hoito rituaali vaikuttaa? 

- puhdistaa ja lämmittää lisää lihasten joustavuutta, parantaa lymfa- ja verenkiertoa 
- hoitaa mieltä ja koko kehoa päästä varpaisiin 
- vapauttaa endorfiinia, jolla on kipua lieventävä vaikutus

Minkälainen on oloni holistisen hoito rituaalin jälkeen? 

- levollinen ja ihanaa väreilyä tuntuu koko kehossa

Tuleeko minusta kaunis? 
- välittömästi kaunistava vaikutus

                            

Hoito jatkuu yksilöidyllä kasvohoidolla
Sisältää: kulmien siistiminen, kaksoispuhdistus, hieronta, kuorinta, vitamiini seerumi, vitamiini naamio, jonka vaikutusaikana niska-päänahan hieronta ja lopuksi kasvovoiteet.
120min.Peelline Uudistava hoito
Nuoruuden hehkua kaipaavalle samealle iholle, ikääntyvälle iholle, madaltaa pinnallisia juonteita,  kosteuttaa uudistaa, sopii epäpuhtaalle että nuorelle iholle. Aktivoi solujen uusiutumista ja kirkastaa ihon. Tehohoito, jolla saadaan 

välittömästi kaunistava vaikutus.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kiinteyttävä seerumi, AHA ampulli, hieronta, ihoa rauhoittava pH-arvoa neutralisoiva erikoisnaamio. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen kosteusvoide. Naamion vaikutuksen aikana päänahan ja korvien hieronta.
45min.  /  90min.Oxyline Kiinteyttävä anti-age hoito

Tehohoito ikääntyvälle iholle, ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ihon erikoisvaatimuksia ja ikääntyvän ihon toimintaa.


Sisältää: kaksoispuhdistus, hieronta, kuorinta, vitamiini ampulli, kiinteyttävä seerumi, ihoa rauhoittava pH-arvoa neutralisoiva erikoisnaamio. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen kosteusvoide. Naamion vaikutuksen aikana käsihieronta.

90minPurifyline Puhdistava ja tasapainottava

Epäpuhtaan ihon hoito on mahdollista vain yhdistämällä ulkoisia ja sisäisiä toimenpiteitä. Näihin kuuluvat mm. erikoisvalmisteiden käyttö (puhdistustuote, kasvovesi, voide ja ampulit-seerumit), samoin kuin erikoisruokavalio myös Sisäisesti nautittava ravintolisä.


Sisältää: kaksoisalkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, tehdään käsin puhdistaen epäpuhtaudet ja milliumit. Tasapainottava seerumi, puhdistava naamio, arganöljy, päättävä voide. 

60min.Relaxline Hemmotteluhoito
Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, kasvojen ja kaulan hieronta, naamio. Lopuksi ihotyypin mukainen hoitovoide.
60min.Beautyline Tutustumishoito

Kirkastaa ja virkistää ihoa. Hoidossa käytetään korkealaatuisia ja puhtaita bio-orgaanisia ammattituotteita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisesti.

Hoitoon sisältyy ihon puhdistaminen, kuorinta, ruusuvesi, ravitseminen ja hieronta arganiaöljyllä sekä lopuksi ihon suo
jaaminen. Kulmien siistiminen ja värjäys. Hoitoa suositellaan 15 päivän välein.

45min.
VartalohoidotAyurvedinen jalkojen refleksologi/vyöhykehieronta


Ayurvedinen jalkojen refleksologihieronta perustuu noin 5000 vuotta vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen. Ayurveda tulee kahdesta sanskriitin sanasta ayur tarkoittaa elämää ja veda tarkoittaa tietoa.
Hoito muodostuu monilihas-sivelystä-, hankaus- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energiat liikkeelle. Jalkahieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja edesauttaa myrkkyjen poistumisen kehosta.
Käsittelyn vaikutuksia: puhdistaa, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa-, hermoston toimintaa, lievittää lihasjännityksiä, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Jalkojen hieronta on lempeä taivaallisen ihana käsittely, asiakkaat ovat jopa nukahtaneet.
Sisältää: Jalkakylpy, jalkojen refleksologihieronta ja kevyt jalkahoito.

90min.Voimaannu hoidosta


Voimaannu hoidosta elvyttää kudosten ja jänteiden joustavuutta. Tunnet olotilasi raskaaksi, vetämättömäksi ja väsyneeksi hoito on juuri Sinulle.  Hoitaa mieltä ja koko kehoa.

60-75 min.

facebook.com/ainonelamanvireysekohoidot