0443570278

KASVODIAGNOSTIIKKA- JA PFLÜGER SCHÜBLER-SALZEBiokemiallisen lääkintämenetelmän kehitti Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) ja Dr. Kurt Hickethier (1891-1958) jatkoi tätä työtä ja hänen kehittämän kasvodiagno- stiikan ansiosta biokemiallisesta lääkintämenetelmästä tuli täydellinen hoitomenetelmä.


Biokemia – elämää ylläpitävä prosessi
Dr. Kurt Hickethier

Aivan kuin homeopatiassa niin myös biokemiassa ainetta annetaan hyvin pieninä määrinä. Biokemia ei nojaudu samaan periaatteeseen kuin homeopatia, vaan se nojautuu fysiologiskemiallisen prosessin periaatteeseen, joka tapahtuu ihmisen elimistössä. Biokemiassa häiriöt syntyvät elimistön tasapainohäiriöistä ja ne palautetaan homogeenisella aineella tai siis samanlaisella aineella, kun taas homeopatiassa palautetaan erilaisella heterogeenisellä aineella.

- Allopatiassa parannetaan vieras vieraalla on yleinen lääketiede
- Homeopatiassa parannetaan samankaltainen samankaltaisella
- Biokemiassa sama parannetaan samalla

Virchow sanoo: ”Sairauden perussyy on sairastunut solu”. Tätä oppia kutsutaan soluopiksi, joka on tieteellisesti hyväksytty maailmalla. Biokemia on soluterapiaa. Sairaalla tavalla muuttunut solu tarvitsee apua ja auttaminen tapahtuu antamalla solulle pieninä määrinä sitä homogeenistä biomineraalia, joka palauttaa sen tasapainon.

Biomineraalit imeytyvät suun limakalvojen kautta vereen ja sen kuljettamana edelleen sairastuneeseen soluun, tällöin solun aktiviteetti lisääntyy ja sairastunut solu saa siltä puuttuvat biomineraalit. Tämä antaa sairastuneille soluille mahdollisuuden syrjäyttää sairastuneen alueen solustosta vieraan ja sairautta aiheuttavan kuonan ja rakentaa kudokseen normaalin, terveen kemiallisen tasapainon ja toiminnan.

Mitä kasvosi kertovat?

Kasvodiagnostiikan avulla voimme kasvoista lukea biomineraalien puutostilat ja tulkita aineenvaihdunnallista toimintaa, joka ylläpitää solujen elämää. Ilmaistaan tutkittavan kasvoilta muuttuneina ihonvärinä, erityyppisinä kiiltoina ja rakenteellisina muutoksina.  Nämä merkit tutkitaan päivänvalossa tutkittavan kasvoilta.

Yli neljäntoista vuoden ajan olen tutkinut asiakkaiden terveydentilaa kasvodiagnostiikan avulla, enkä ole tavannut yhtään ihmistä, jolla ei olisi ollut biomineraalien puutostilaa. Terapeuttina kerromme erilaisten nautintoaineiden ja /tai allopaattisten lääkeaineiden vahingollisuudesta ja neuvoa luopumaan niistä (ei koske lääkärin määräämiä). Informoimme asiakkaita monipuolisen terveellisen ravinnon, levon ja liikunnan merkityksestä.

Kasvodiagnostiikkaan tullaan meikittöminä, kasvoja ei pestä kasvodiagnostiikka tutkimus aamuna. Kasvodiagnostiikan kesto 45-75 min. Hinta 100 €uroa, sisältää biomineraalireseptin.Koulutettu kasvodiagnostiikkaterapeutti vuodesta 2006 alkaen.


JOOGA   JA   MEDITAATIO   VAIKEISSAKIN   ELÄMÄNTILANTEISSA   RAUHOITTAA  JA   RENTOUTTAAJooga  on  kehon  ja  mielen  harjoituksista  koostuvia  itsekehittämismenetelmä,  jossa  joogaliikkeet  eli asanat  sekä  meditaatio  eli  hiljentyminen  ovat  näkyvimmät  harjoitusmuodot.


Joogaa ja meditaatiota suositellaan, koske ne

* auttavat ihmistä rentoutumaan stressissä ja paineissa

* kohottavat ja tasapainottavat mielialaa

* lisäävät fyysistä keskittymiskykyä ja kestävyyttä

* kohottavat terveydentilaa ja kehon joustavuutta

* ennalta ehkäisevät sairauksia

* elvyttävät nuorekkuutta ja pidentävät ikääTurvallista terveydenhoitoa ja tasapainon ylläpitämistä opettajan ohjauksella ja oppilaan yhteistyöllä, jokainen oppilas joogaa omalla vastuullaan, tuntemuksiensa mukaanOMA PITKÄAIKEINEN HARJOITTELU


Energiaa Vireyttä ja Valppautta


Jo viikon kuluttua tunsin henkisesti ja fyysisesti itseni vahvemmaksi. Toin oman pitkäaikaisen joogaharjoittelun julkisuuteen kaveripiirissä. Syyskesällä 1999 osallistuin yrittäjäkurssille ja liikeideana oli oma joogaharjoittelu. Perustin 1.2.2000 yrityksen Ainon Elämänvireys. Aloin ohjata joogaa, kauneushoitojen ohessa. Sydämen ja tiedon joogaopettajaksi 2015. Olen myös ammatiltani I.S.G. Hierontaterapeutti, SKY-kosmetologi- ja ekokosmetologi, jalkojenhoitaja.

Lämpimästi tervetuloa kotijoogaan33 ​