0443570278

Ekohoitolahoidot
Kasvohoidot

Pikahoito "Beautyline" Tutustumishoito Kirkastaa ja virkistää ihoa 

Hoidossa käytetään korkealaatuisia ja puhtaita bio-orgaanisia ammattituotteita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisesti. Hoitoon sisältyy ihon puhdistaminen, kuorinta, ruusuvesi, ravitseminen ja hieronta arganiaöljyllä sekä lopuksi ihon suojaaminen. Hoitoa suositellaan 15 päivän välein.
30 min.  44€

Hemmotteluhoito "Relaxline"
Alkupuhdistus ja kukkaisvesi, kuorinta, naamio, seerumi, arganiaöljy tai vitamiiniampulli, hieronta, päättävävoide.
60 min.  65€

Iho-ongelmien hoito "Bieroline"

Puhdistaa ja tasapainottaa liiallista talin eritystä, sisältyy: Alkupuhdistus ja kukkaisvesi, kuorinta, tasapainottava seerumi, puhdistava naamio, arganiaöljy tai vitamiiniampulli, päättävävoide.
1 h. 15  min.  70€

Heleyttävä vitamiinihoito "Vitaline"
Alkupuhdistus ja kukkaisvesi, kuorinta, vitamiiniseerumi, vitamiininaamio, arganiaöljy tai vitamiiniampulli, päättävävoide.
1 h. 15 min.  70€


Anti-age Kiinteyttävä hoito "Oxyline"

Anti-age Tehohoito ikääntyvälle iholle, ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ihon erikoisvaatimuksia ja ikääntyvän ihon toimintaa. Sisältyy: Alkupuhdistus ja kukkaisvesi, kuorinta, vitamiiniampulli, kiinteyttävä seerumi, ihoa rauhoittava pH-arvoa neutralisoiva erikoisnaamio. Lopuksi iholle levitetään kiinteyttävävoide. Hoidettu iho on aikuisen naisen sosiaalinen valttikortti.
1 h. 20 min.  99€

Uudistava hoito "Peelline"

Nuoruuden hehkua kaipaavalle samealle iholle, ikääntyvälle iholle, madaltaa pinnallisia juonteita, kosteuttaa uudistaa, sopii epäpuhtaalle että nuorelle iholle. Aktivoi solujen uusiutumista ja kirkastaa ihon. Hoidolla saadaan välittömästi kaunistava vaikutus. Sisältyy: Alku- ja kaksoispuhdistus, kukkaisvesi, kuorinta, kiinteyttävä seerumi, AHA-ampulli, hieronta, ihoa rauhoittava pH-arvoa neutralisoiva erikoisnaamio. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen kosteusvoide.
1 h. 30 min.  119€


Kulmien muotoilu 26 €
Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 40€ / 35€*. 

Kulmien värjäys ja muotoilu 30€ / 25*.

(*kasvohoidon yhteydessä).Vartalohoidot


Pikahoito "Exfoline" Tutustumishoito Pehmittävä ja kosteuttava hoito

Kaipaatko pikahoitoa. Hoitoon sisältyy taikapähkinävesi, kuorinta, kookosöljyhieronta.
40 min.  59€

Rentoutushoito "Modeline"
Kehoa ja mieltä raikastava kukkaisvesi ja kookosöljyhieronta mutta kaipaatko hiukan enemmän; kuorinta ja hierontateloilla hieronta. Sopii myös kuivalle, kutisevalle ja kosteusköyhälle iholle. Pehmittää ja suojaa ihoa sekä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Edistää kuolleen solukon irtautumista ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi.
1 h.  78€   I  1 h. 30 min.   119€

Nesteenpoistoon ja kiinteyttämiseen "Bodyline"
Hierontateloilla hieronta, tehokas ja lempeä vartalon muokkaushoito, kuorii ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa edistämään nestekiertoa. Sisältää nestekiertoa edistäviä aktiiviaineita, jotka auttavat vähentämään turvotusta ja hoitamaan selluliittia. Iho jää miellyttävän joustavan, pehmeän ja napakan tuntuiseksi.
1 h. 20  106€   I   1 h. 40 min.  119€

Käsihoito "Manuline"

Alkupuhdistus, kuorinta, vitamiininaamio. Kynsien muotoviilaus, kynnenpinnan tasoitus, kiillotus ja käsien kosteuttava kookosöljyhieronta.
45 min.  55€   Huom! Jalkahoidon yhteydessä 47€

Jalkahoito "Pediline"
Taikapähkinävesi, kuorinta pehmittää ja tasoittaa ihoa sekä auttaa keventämään raskaiden jalkojen tunnetta nestekiertoa edistämällä, tasapainottava naamio, karitevoi ravitsee
ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholla. Sopii erityisen hyvin hoitamaan rohtunutta ja halkeilevaa ihoa esimerkiksi kyynärpäissä ja kantapäissä.                                                       

45 min. *  45€

Jalkahoito hoitolassa 

Sisältyy: Kuntokartoitus, jalkakylpy, kynsien muotoilu, kovettumien ja ihoalueiden siistiminen, jalkojen hieronta polveen asti, mikäli aikaa jää.

1 h.  75€   I    1h. 30 min.  85€


Täydellinen jalkahoito "Pediline"

Jalkakylpy, taikapähkinävesi, kosteuttava kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien madaltaminen, pitkä hieronta jaloille ja loppuvoide.
1 h. 45 min. (sisältyy: jalkahoito "pediline" 45 min*).  104€


Ayurveda Jalkojen refleksologi/vyöhyketerapia (Padabhyanga)
Ayurveda jalkojen refleksologia perustuu tuhansia vuosia vanhaan Intialaiseen hoitoperinteeseen ja lempeään jalkojen hierontaan. Hoito lievittää kipua, vähentää stressiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä. Hoidon päätteeksi jalkapohjien marmapisteet tasapainotetaan pronssisella "kasamaljalla", poistaa kehosta kuona-aineita. Hoidon jälkeen jalkapohjien iho on sileä ja pehmeä. Ihana hoito. 
50 min.  62€


Chakratasapainotus 35 €

Energiajoogakoutus 50 € per henkilö, sisältää kertauksenEkohoitola Ainon Elämänvireys, lämpimästi tervetuloa kotihoitolaan!
JALKOJEN KOTIKÄYNNIT:
Ikääntyvien jalkojenhoito "Vesiporalla kivuton lempeä miellyttävä hoito"
Jalkojenhoitaja hoitaa ikääntyvien ihmisten sairauksista johtuvia jalka- ja kynsiongelmia (mm. diabetes, MS -tauti, parkinson, reuma jne.

Sisältyy: kuntokartoitus, kylpy, vahvasti paksuuntuneiden ja pitkien alaspäin kaareutuvien kynsien ohennus ja lisäkosteutus pehmittävällä kynsiaineella. Kynsien
leikkaus ja muotoiIu, ihoalueiden siistiminen. Kovettumien madaltaminen, känsien ja mahdollisten kynsitikkujen poisto ja hoito. Hoito päättyy jalkojen
sively tai klassiseen hierontaan, joka on ”kohokohta” asiakkaalle.

Huom! Hoitoväli kolmekuukautta tai enemmän kynnet ovat kosketusarat, joka hidastaa työn jatkuvuutta.

Jalkojenhoitohintaan lisäksi sisältyy: Aine- ja tarvikekulut, välinehuolto- ja pesu, matkakulut, arvon lisävero- ja verot, posti- ja laskutuskulut, parkkimaksu, mahdollisesti avaimen haku/vienti.

Kotikäynti asiakkaan kotona: Kuopio keskusta 129 €, taajaman ulkopuolelle edestakainen matka 46 km, 136 €.

Tiedoksi, Teille hyvät kollegat, kotikäynti hinta ei ole sama kuin hoitolahinta, mikä on ”palkka” kulujen jälkeen.Yli 20-vuoden kokemuksella ja monipuolisella ammattiataidolla.
 

33 ​