0443570278

Ekopesuaineet


PAKKAUS: Kierrätettävä kartonkipakkaus. Täysin muoviton pakkaus. Keskeiset ominaisuudet:

1) Ecocert-sertifioitu aito ekokonetiskipesuaine Pakkaus sisältää 30 tablettia (á 20 g)
Ei testattu eläinkokein Sopii vegaaneille


2) Keskeiset ominaisuudet: Käsienpesu ei kuivata käsiä. 2 litraa tiivestettä. Ecocert-sertifioitu Raikas sitruunan tuoksu Erittäin riittoisa, tiivistetty koostumus Ei testattu eläinkokein100% raaka-aineista luonnollisia 100% kasviraaka-aineista on luomulaatuisia.


3) Ecodoo mustasaippua toimii monikäyttöisesti kodin pesu- ja puhdistusaineena. Mustasaippua on perinteinen, vuosisatoja käytetty hellävarainen pesuaine kodin kaikille pinnoille. 1000ml, jopa autonpesuun.


4) Kaikki shampoomme ovat silikonittomia, eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita tai voimakaita säilöntäaineita. Luonnonkosmetiikkashampoomme sisältävät runsaasti kasviperäisiä hoitavia ainesosia. Shampoomme ovat myös täydellisesti biohajoavia, joten ne sopivat loistavasti käyttöön myös kesämökeillä ja kunnallisen jätehuollon ulkopuolisilla alueilla.


5) Savi sopii ekseeman, psoriaasin ja hilseilevän tai tulehtuneen ihon hoitoon. Tuotetta voi käyttää niin kasvojen ja koko vartalon, mukaan lukien päänahan pesuun. T


6) Käsivoiteen kasviraaka-aineista huimat 99,80% ovat sertifioidusti luomulaatuisia. Eco cosmetics käsivoide on parabeeniton, ei sisällä SLS:ää, PEG:iä, parafiineja, keinotekoisia väri-, säilöntä- tai hajusteaineita. Tuotetta ei ole testattu eläinkokein ja se on tuotettu hiilidioksidineutraalisti. Ekstrakoko 125ml.


7) Alumiinittomana deodoranttina tämä ei tuki hikirauhasia ja antaa ihon hengittää, mutta neutraloi hikeä ja estää hajujen syntymistä koko päivän ajan. Tuote ei tahraa tai värjää vaatteita. 


8) Tuote sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Tuote ei kuivata ihoa, vaan jättää ihon pehmeäksi ja ravituksi. Tämä aurinkosuojatuote sisältää Aloe Veraa, auringonkukkaöljyä ja manteliöljyä, 50ml.


Muutamia meikkejä ja hiusvärejä kokeiussa näin alkuun.

33 ​